torstai 28. helmikuuta 2008

Illan viiletessä...

Kiitän ihanista kommenteista. Kyyneleet silmissä luen niitä ja kaipailen kotiin. Nyt on aika olla täällä ja oppia. Jumala antaa meille ihmellisillä tavoilla... joskus ne eivät ole niitä helpoimpia teitä, mutta ne ovat Jumalan teitä. Meille saapui juuri tänne eräs nainen, joka kauppaa omatekoisia korejaan, joten lähden katselemaan jo vähän kotiintuomisia. Palaillaan tänne taas...

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei Laura kulta!
Mahtava ja helpottava kuulla että olet päässyt turvallisesti perille. Kyllä se on niin kaukana ettei oikein ymmärrä missä kaukana oletkaan. Täytyy katsoa jostakin Googlen karttapalvelusta tai jostakin. Ikävä minullakin on kovasti sinua ja olen muistanut usein sinua rukouksin. Tiedän ja uskon että Jeesus huolehtii ja varjelee sinua kaikessa. Täällä Jyväskylässä on ollut pikku pikku pakkanen näin illalla -3,5 C mutta muuten uutisissa ilmoittivat että Suomessa on ollut kaikkein lämpimin talvi mitä milloinkaan. Tilastoja on pidetty sata vuotta. Joskus 1923-24 oli himpun verran kylmempää. Eli yhden asteen keskiarvolämpötiloissa.

Mutta nyt sinulla on siellä paljon mielenkiintoisempia asioita katseltavana ja pohdittavana kuin nämä Suomen jorinat. Anna kaiken luonnon kauneuden ja kasvillisuuden ja eläinmaailman rikkauden tuoda ilo ja riemu sydämeesi. Eihän niitä joka viikko tommosia reissuja pääse tekemään. Rakkaat terveiset Leenalle ja kaikille.

Lämpimät halaukset T:Isä

Unknown kirjoitti...

Hei!
Löysin netistä sivun jossa näytetään videolla kuvia Karibu Tanzanian kauniista maisemista.

http://youtube.com/watch?v=OQbncEf1J4g&feature=related


T: Isä

Laura Maria kirjoitti...

Iskä, kiitti rukouksista ja kaikesta! En pääse tuota videoo nyt näkemään kun tää yhteys on niin hidas, ettei se jaksa pyörittää. Mutta mulla pyörii ne maisemat täällä ihan livenä kokoajan. SIunauksia... kuullaan!