sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Lähtölaskenta - toka vika yö ja kello on paljon!

Juhlittiin tänään mun ja Sinin yhteisiä synttäreitä, tälleen vähän etukäteen kun ei reissun päällä sitten onnistu. Ilta oli mukava ja päivä iltaa valmistellessa varsin touhukas. Ihana auringopaistekin seurana. Oon tänään erityisen kiitollinen mun ystävistä. Tää oli hieno ilta ja taas vaan niin mahtava huomata, miten siunattu olenkaan. Kunnon juhlissa itketään ja nauretaan ja siellä riittää kakkua kaikille, niin paljon kun jaksaa syödä. Sitten saa sen jälkeen väsyneenä käpertyä sohvalle ja nauraa vielä päivän väsymyssekoilulle. Niitä riittää! Psalmi 91 muistuttaa, että enkelit on kanssain, minne ikinä menen, etten jalkaani kiveen loukkaa. Siihen luotan tänään ja tulevinakin hetkinä... ja luottavaisin mielin käyn untemaille. The best is yet to come! Hyvää yötä, Jeesus myötä!

2 kommenttia:

Karoliina K kirjoitti...

Tätä sun blogia on tosi kiva lukea:) Siunausta oikein paljon Tansanian reissuun! Jään mielenkiinnolla odottamaan tunnelmia Tansaniasta..

Laura Maria kirjoitti...

Kiitos Karo! Mielenkiinnolla tässä odottelen itsekin. Tänään jännittää jo tosi paljon kun lähtö on jo niiin lähellä. Kiitos vaan ja siunausta myös sulle ja tänne "talveen"!