maanantai 25. helmikuuta 2008

Lähtölaskenta - 3 tuntia lähtöön

Istun keittiönpöydän ääressä Jennin ja Jossun kanssa. Odotellaan Riinaa ja sitten suunnataan kentälle. Nukuin uskomattomat lähes kahdeksan tuntia viime yönä!! Kiitos Herralle! Nyt on tavarat rinkassa, rinkka täynnä. En oo ehkä maailman käytännöllisin pakkaaja. No mutta aina voi jättää osan tavaroista matkalle. Jeah. No nyt täytyy laittaa kone nukkumaan. Hörpätä kuppi suomalaista kahvia ja toivoa, että kaikki menee hyvin! Edessä on 14 pitkää tuntia ilmoissa, kaksi välilaskua (Farnkfurtissa ja Dohassa) ja turvonneet jalat. Oivoi. No mutta heippahei ja vilkutukset kaikille, love ya!

3 kommenttia:

mama kirjoitti...

Tulin juuri 6 km:n hiihtolenkiltä metsän keskeltä, jossa pikkulinnut visersi, jänöpupu oli loikkinut ladun poikki useasti ja pajunkissat availivat ensisilmujaan. Valkoinen lumihanki sokaisi auringonpaisteessa silmäni. (Joko tuli ikävä Suomea)
Nyt saunaan, ja talvinen iltapäivä on parhaimmillaan.
Olen lentänyt ajatuksensiivillä kanssasi aikataulusi mukana, ja ihana kuulla että kaikki on nyt hyvin.T:Mama

Unknown kirjoitti...

No sä olet nyt ollut jo yhden yön reissunpäällä ja me on ehditty frendit - jäätelö ilta viettää kotona. Kun ei täällä muutakaan tekemistä ole. Olen jo jäänyt koukkuun sun blogiin (melkein yhtä pahasti kun facebookkiin) ja odotan kovasti lisä kuulumisia, jos sellaisia tänne ilmestyy!!! Siunausta ja hulvattoman hauskaa matkaa!!! Ihana olet. -Sini

Laura Maria kirjoitti...

Sini, onneksi en kuullut tota frendit jäde- ilta juttua silloin ekana iltana tai eilen, olisi itku tullut silmään. Siinä vaiheessa kun olin tosi poikki ja väsynyt matkustamisesta niin koti-ikävä oli aikalaisen suuri! Huoh, onneksi kaikki on nyt jo paljon paremmin ja on hyvä olla.

Äiti, mäkin pääsin saunaan! Jihuu... kyllähän toi talvimeininki kuulostaa nyt aika eriltä. Täällä on ehkä 25 astetta nyt, aaamulla on vain 12 ja heräsin ihan kylmissäni. Se oli melkein sama kuin helsingissä viikko sitten. Tällaista täällä Afrikan puskassa. Darissa oli heti jo yli kolkyt astetta. Nyt aika täydellinen kesäilma!

Terkkuja kaikille!